• Home
  • Kunsthars steenstrips

Onze passie

Veel schoorstenen zijn ouderwets. Slecht geïsoleerd, niet waterdicht of gewoon lelijk. Wij presenteren u de prefab schoorsteen van de toekomst. Licht, duurzaam en goedkoop. En: mooi. We zijn specialisten als het gaat om het maken, leveren en installeren. Alles uit eigen fabriek; innovatief, duurzaam en prefab. Dat is onze passie.

Uw wens centraal

Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Of maakt uw architect een fraai design? We houden graag rekening met uw wensen. Wilt u een gestukadoord buitenwerk? Een bijpassende schoorsteenkap? Allemaal geen probleem. U kiest. Het resultaat is altijd uniek.

Productgarantie

De basis is altijd een geïsoleerde en brandwerende body. Die is en blijft waterdicht. Daarbij maken wij gebruik van 18 pond venuslood loketten en voetlood. Dit materiaal geeft geen strepen op de dakpannen. Het resultaat is gegarandeerd functioneel én fraai. Uiteraard staat kwaliteit daarbij centraal. Daarom krijgt u sowieso 10 jaar productgarantie. 

Bouw op ons

Doordat we onze producten zelf maken, zijn we innovatief, duurzaam en prefab. Met deze drie bouwstenen maken we alles. Daarmee sluiten we aan bij de trends in de bouwwereld. Alles is duurzaam en op maat gemaakt. 

Maak uw huis helemaal af

Een prefab schoorsteen geeft uw huis allure. Met onze schoorsteenkappen maakt u het geheel helemaal af. We bezorgen snel en door het hele land. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel 085-48 67 690 of mail naar [email protected]

De schoorsteenfabriek

Bij Exclusieve Schoorstenen maken we zoveel mogelijk zelf, in onze eigen schoorsteenfabriek. Schoorstenen maken is een vak apart. Wij verstaan dat vak. Hebt u speciale wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u zelf een ontwerp heeft, levert u dat bij ons aan. Met behulp van Palette CAD 3D-tekening ziet u precies hoe uw nieuwe schoorsteen eruitziet. U kunt ook een keuze maken uit ons brede assortiment. Aan de hand van een duidelijke offerte maken onze mensen alles voor u op maat. Dat doen ze met zorg en aandacht. Wij geven sowieso 10 jaar garantie op al onze zelfgemaakte producten. Wij leveren uw schoorsteen op de door u gewenste locatie af in geheel Nederland.