Maatwerk

Schoorsteen op maat

Nieuwbouwen is voor velen huiseigenaren een droom. Het ontwerp van het huis moet daarom wel aan de verwachting voldoen. We leveren daarom maatwerk schoorstenen, wandpanelen, gevelelementen en nog veel meer. Of het nu gaat om afmeting, afwerking of schoorsteenkap, alles is maatwerk, gemaakt door onze gepassioneerde vakmannen.

Bloembakken in Nijmegen

Janssen de Jong Bouw Oost bouwt in Nijmegen het energieneutrale woon- en winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Hun…
Bekijk project

De voordelen van een maatwerk schoorsteen

  • 3D werkvoorbereiding
  • Volledig ge├»soleerd
  • Brandveilig
  • Snelle montage
  • Licht van gewicht
  • Vrijwel helemaal circulair

Onze projecten

Benieuwd naar de kosten?
U bent vast benieuwd naar de kosten van een prefab schoorsteen. Dat begrijpen we! De prijs van een prefab schoorsteen is afhankelijk van uw wensen. Stel uw eigen schoorsteen samen, dan geven wij u graag een indicatie!
Exclusieve Schoorstenen Exclusieve Schoorstenen

Maatwerk prefab elementen

U heeft (eventueel samen met de architect) voor ogen hoe uw droomhuis er uit moet komen te zien. U kiest afmetingen, vormen, materialen en kleuren om het hele huis naar uw zin te maken. Een schoorsteen is een onmisbaar element voor iedere woning. Niet alleen functioneel, maar ook als designelement. Een schoorsteen maakt een huis nu eenmaal herkenbaar als een huis.

Maar ook andere elementen zijn mogelijk. We maken bijvoorbeeld ook bloembakken, brievenbussen, waterputten, fabrieksschoorstenen en nog veel meer. Dus heeft u een idee voor uw nieuwe of bestaande huis, maar weet u niet hoe gemaakt moet worden? Neem dan zeker contact met ons op. Ook de maatwerk prefab elementen zijn van duurzaam basismateriaal, licht van gewicht en brandvertragend.

Passend bij uw woning

Niet alleen de schoorsteen moet bij het huis passen en naar wens van de klant zijn. Van alle maatwerk elementen bepaalt u de vorm, afmeting, positie en afwerking. Dit geeft u een ongekende vrijheid in het maken van keuzen. Wat voor stenen wenst u als afwerking, of wilt u liever een gestucte wandpaneel, of een brievenbus in de kleur van de muren van uw huis?

Maar vergeet ook de schoorsteenkap of -plaat niet. We leveren een aantal modellen rvs schoorsteenkappen uit voorraad, maar we maken ze ook graag voor u op maat. U kiest bijvoorbeeld voor een strakke en moderne kap of juist heel klassiek, met een windwijzer of zelfs een haan. De schoorsteen op uw woning, wordt door ons op maat, naar uw wens opgebouwd.

Onze typen schoorsteen

Dealers