Maatwerk

Schoorsteen op maat

Nieuwbouwen is voor velen huiseigenaren een droom. Het ontwerp van het huis moet daarom wel aan de verwachting voldoen. We leveren daarom geen standaard schoorsteen, maar een maatwerk schoorsteen. Één zoals u dat voor ogen hebt. Of het nu gaat om afmeting, afwerking of schoorsteenkap, alles is maatwerk, gemaakt door onze gepassioneerde vakmannen.

Gevelelement in Doetinchem

Voor dit Albert Heijn filiaal in Doetinchem hebben we in opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder, getoogde wandpanelen gemaakt. De…
Bekijk project

De voordelen van een maatwerk schoorsteen

  • 3D werkvoorbereiding
  • Volledig geïsoleerd
  • Brandveilig
  • Snelle montage
  • Licht van gewicht
  • Vrijwel helemaal circulair

Onze projecten

Benieuwd naar de kosten?
U bent vast benieuwd naar de kosten van een prefab schoorsteen. Dat begrijpen we! De prijs van een prefab schoorsteen is afhankelijk van uw wensen. Stel uw eigen schoorsteen samen, dan geven wij u graag een indicatie!
Exclusieve Schoorstenen Exclusieve Schoorstenen

Maatwerk prefab schoorsteen

U heeft (eventueel samen met de architect) voor ogen hoe uw droomhuis er uit moet komen te zien. U kiest afmetingen, vormen, materialen en kleuren om het hele huis naar uw zin te maken. Een schoorsteen is een onmisbaar element voor iedere woning. Niet alleen functioneel, maar ook als designelement. Een schoorsteen maakt een huis nu eenmaal herkenbaar als een huis.

Als het gaat om de schoorsteen, deze moet onderdeel van uw woning worden. Dus de afwerking moet passen bij de muren en het dak. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking met keramische of minerale steenstrips, gezaagde steenstrips, verf, stucwerk of coating. Vergeet ook de schoorsteenkap of -plaat niet. Het geeft uw prefab schoorsteen een klassieke of moderne look, afhankelijk van uw keuze en wat bij uw woning past.

Vrijheid in uw keuze

Een schoorsteen moet niet alleen bij het huis passen, maar moet vooral naar wens van de klant zijn. Van een maatwerk schoorsteen bepaalt u de vorm, afmeting, positie, afwerking en schoorsteenkap. Dit geeft u een ongekende vrijheid in het maken van keuzen. Wat voor stenen wenst u als afwerking, of wilt u liever een gestucte schoorsteen, in de kleur van de muren van uw huis?

Maar vergeet ook de schoorsteenkap of -plaat niet. We leveren een aantal modellen rvs schoorsteenkappen uit voorraad, maar we maken ze ook graag voor u op maat. U kiest bijvoorbeeld voor een strakke en moderne kap of juist heel klassiek, met een windwijzer of zelfs een haan. De schoorsteen op uw woning, wordt door ons op maat, naar uw wens opgebouwd.

Onze typen schoorsteen

Dealers