Schoorsteenkappen

Schoorsteen kap

Een huis met schoorsteen vormt een compleet plaatje. Maar een schoorsteen kap voegt daar nog iets aan toe. Wilt u een windwijzer op de kap of een andere ornament? En wilt u dan messing, koper of rvs als materiaal? Exclusieve Schoorstenen levert maatwerk schoorsteenkappen. Naast het visuele aspect, beschermt een afdekkap schoorsteen de afwerking van de schoorsteen zelf tegen vuil.

Prefab schoorstenen te Bergharen

Deze volledige nieuwbouw wijk is door ons voorzien van prefab schoorstenen. In totaal gaat het om vijf verschillende…
Bekijk project
regenkap schoorsteen

De voordelen van onze schoorsteenkappen

  • Veel keuzevrijheid
  • Brandveilig
  • Snelle montage
  • Beschermt uw schoorsteen
  • Recyclebaar materiaal

Onze projecten

Schoorsteen kap

Een schoorsteen kap wordt bovenop een schoorsteen geplaatst. Door te kiezen voor een bepaald design, krijgt uw woning extra allure. Daarnaast zorgt een afdekkap schoorsteen ervoor dat de eventuele doorvoeren aan het zicht worden onttrokken. Ook zorgen schoorsteenkappen voor een betere afwatering zodat het water niet over de afwerking van de schoorsteen stroomt.

De schoorsteenkappen die wij leveren zijn gemaakt van rvs en voorzien van een poeder coating. In de basis leveren we de schoorsteen kap in het zwart, antraciet of wit. Echter kunt u de kap in iedere RAL-kleur bestellen. Voor het plaatsen van een designelement, zoals een metalen haan, een windwijzer of wat u ook wenst, kunnen we een ander materiaal toepassen.

Sierkap schoorsteen

Een sierkap schoorsteen kan ook gewoon een afdekplaat zijn, dit geeft een schoorsteen een strakke look. Maar de kap kan ook uit meerdere lagen bestaan. We leveren kappen met een klassieke of juist moderne look. Ook lamellenkappen worden steeds vaker toegepast. Voor meer allure kunt u kiezen voor een ornament bovenop de kap.

Voor een schoorsteen waarin een rookkanaal voor een houtkachel is geplaatst, leveren we vonkengaas. Dit gaas wordt in de afdekkap van de schoorsteen aangebracht. Eventuele vonken die via het rookkanaal worden afgevoerd worden zo tegengehouden. Met name een aanrader voor huizen met een rieten dak.

Benieuwd naar de kosten?
U bent vast benieuwd naar de kosten van een prefab schoorsteen. Dat begrijpen we! De prijs van een prefab schoorsteen is afhankelijk van uw wensen. Stel uw eigen schoorsteen samen, dan geven wij u graag een indicatie!
Exclusieve Schoorstenen Exclusieve Schoorstenen

Dealers