Nieuwbouw

Nieuwbouw

Onze prefab schoorsteen voor nieuwbouw heeft als basis een geïsoleerde, brandwerende en waterdichte body. Wat betreft afwerking krijgt u alle ruimte. U kunt namelijk kiezen uit ons brede assortiment van modellen en afwerking. Wij hebben elf basis ontwerpen van prefab schoorstenen. Die maken we in allerlei looks en voor alle daktypes. De prefab modellen zijn leverbaar in gezaagde steenstrips, keramische of minerale steenstrips, verf, gestuct of gecoat.

Twee woningen te Meteren

Voor één van onze opdrachtgevers hebben voor twee nieuwe woningen in Meteren een aantal schoorstenen op maat geleverd….
Bekijk project
Prefab schoorsteen

De voordelen van onze schoorstenen

  • 3D werkvoorbereiding
  • Volledig geïsoleerd
  • Brandveilig
  • Snelle montage
  • Licht van gewicht
  • Vrijwel helemaal circulair

Nieuwbouw projecten

Benieuwd naar de kosten?
U bent vast benieuwd naar de kosten van een prefab schoorsteen. Dat begrijpen we! De prijs van een prefab schoorsteen is afhankelijk van uw wensen. Stel uw eigen schoorsteen samen, dan geven wij u graag een indicatie!
Exclusieve Schoorstenen Exclusieve Schoorstenen

Schoorsteen nieuwbouw

Voor een schoorsteen nieuwbouw kunt u kiezen uit elf basismodellen. De opbouw van elke prefab schoorsteen is anders. Ze hebben een eigen vorm en materiaal. Gaat u voor bakstenen of past RVS beter bij uw woning? U kunt ook een eigen ontwerp aanleveren! Het lood in onze prefab schoorstenen voorkomt strepen over uw dakpannen. Indien gewenst, bieden we ook loodvervangers aan.

Ook wat betreft de afwerking is er veel mogelijk. Denk aan keramische of minerale steenstrips, gezaagde steenstrips, verf, stucwerk of coating. Vergeet ook de schoorsteenkap of -plaat niet. Het geeft uw prefab schoorsteen een klassieke of moderne look. Misschien wilt u ook wel een windwijzer? Heeft u al een schoorsteen, maar is deze aan vervanging toe? De prefab overzetschoorsteen is de oplossing voor uw renovatie!

Plaatsen prefab schoorsteen

Een prefab schoorsteen is gemaakt van een sterke, maar ook lichte constructie. Door het lage eigen gewicht kan de schoorsteen met een lichte hijskraan op het dak worden getild. Vervolgens is het een kwestie van positioneren en vastzetten. Een prefab schoorsteen is daarom in één hijsbeweging gemonteerd. Een prefab schoorsteen nieuwbouw kan binnen een paar uur geplaatst zijn.

Afhankelijk van het type schoorsteen, kan deze op de topgevel of ergens op het dak worden geplaatst. We houden hier bij de werkvoorbereiding al rekening mee. Met behulp van het lood of loodvervangend materiaal is een schoorsteen nieuwbouw eenvoudig waterwerend te monteren. Het afwerken is een kwestie van het lood of loodvervanger in positie te kloppen.

Onze typen schoorsteen

Dealers