Over ons

Maatwerk en vakmanschap

Wij zijn Exclusieve Schoorstenen. Wij zijn bouwers! Met oog voor maatwerk en met elkaar beschikken we over een grote dosis vakmanschap. We werken vanuit de fabriek, vinden we niet alleen prettig, maar ook duurzaam. Waar voor een traditionele schoorsteen iemand vaak meer dan een week naar de bouw heen en weer rijd, kan de schoorsteen in één hijsbeweging worden gemonteerd. Lichte, duurzame en mooie schoorstenen, dat is onze passie.

De voordelen van onze schoorstenen

  • 3D werkvoorbereiding
  • Volledig geïsoleerd
  • Brandveilig
  • Snelle montage
  • Licht van gewicht
  • Vrijwel helemaal circulair

3D werkvoorbereiding

Een geprefabriceerd product kan alleen bestaan met een goede voorbereiding. Ieder product wordt bij ons vooraf volledig in 3D uitgetekend. Dit is de basis van de rest van het proces. Het tekenwerk wordt gedaan door vakmensen met jarenlange ervaring met nieuw- en verbouw van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast is de tekenaar tegelijkertijd de werkvoorbereider die tot de oplevering betrokken blijft.

3D Werkvoorbereiding prefab schoorsteen

Maatwerk

Iedere schoorsteen, schoorsteenkap of ander product wordt op maat gemaakt. De eindklant heeft daarom altijd de keuze in afmeting, vorm, afwerking en manier van bevestigen. Iedere schoorsteen is namelijk uniek. Dankzij de 3D werkvoorbereiding is het proces voor een enkele schoorsteen niet anders, dan een serie van dezelfde producten. De geeft u een enorme vrijheid in ontwerp en uitvoering van de schoorsteen.

Vakmanschap

Een schoorsteen is onderdeel van een huis. En huizen worden gebouwd door bouwers. Onze mensen zijn dan ook allemaal bouwers, ze werken alleen op een en dezelfde locatie. Dit zorgt voor meer productiviteit, maar is vooral erg duurzaam. Want in plaats steeds naar allerlei locaties te moeten gaan om te bouwen, is nu één transport voldoende. De vakmanschap staat aan de basis van een goed product.

Vakmanschap prefab schoorsteen
Teamwork Prefab Schoorsteen

Teamwork

Dankzij onze vakmensen kunnen wij u van een goed product voorzien. Teamwork staat daarom voorop. Want iedere medewerker beschikt over een bepaalde hoeveelheid ervaring en kennis. Door de intensieve samenwerking dragen zij dit over op hun collega’s zodat we als team ons kunnen verbeteren. Dit levert naast een goed product ook constant innovaties op die het eindproduct ten goede komen.

Vraag een offerte aan!
Bij Exclusieve Schoorstenen weten wij als geen ander hoe de prijs van een prefab schoorsteen kan variëren. De minimale prijs van een prefab schoorsteen is €1.500,-, een gemiddelde schoorsteen €2.500,-, en héle exclusieve schoorsteen kan meer dan €8.000,- kosten. Vraag direct een offerte aan voor jouw op maat gemaakte prefab schoorsteen!
Exclusieve Schoorstenen Exclusieve Schoorstenen