• Home
  • Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie

Ook voor uw renovatieproject hebben wij de perfecte oplossing: de Prefab overzetschoorsteen! Dit bespaart u veel tijd en geld om de huidige of oude schoorsteen te renoveren of te slopen. 


Oude schoorsteen of schoorsteen met lekkage.
Wanneer uw schoorsteen aan vervanging toe is, is de overzetschoorsteen de oplossing die u zoekt. De overzetschoorsteen schuift u over de oude schoorsteen heen, waardoor lekkageproblemen gegarandeerd direct zijn opgelost. En dit alles ook nog op een duurzame, mooie en makkelijke manier! Door onze bijzondere materialen hoeft de schoorsteen maar maximaal een paar centimeter groter te zijn dan de oude. En u kiest zelf de uitstraling van de schoorsteen. Wilt u deze hetzelfde als de oude of juist helemaal anders?


Verduurzaming en het beter isoleren van uw dak.
De bouwwereld verandert en vraagt naar innoverende, duurzame prefab producten. Het kan daarom zo zijn dat u uw dak beter gaat isoleren, en dat uw schoorsteen daardoor vervangen moet worden. Met onze Prefab overzetschoorsteen hoeft u de oude schoorsteen niet te slopen. De overzetschoorsteen schuift u over de oude schoorsteen heen. Wij maken nieuw lood of loodvervanger in uw schoorsteen, en bovendien is deze ook direct goed geïsoleerd.

Stel uw eigen schoorsteen samen

Schoorsteen renovatie schoorstenen

Bekijk

Flevoland

Flevoland